zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Gehandicaptenzorg >> Sliedrecht >> ASVZ

ASVZ

Bedrijfsnaam

ASVZ

Adres

Touwbaan 1
3363WB SLIEDRECHT

Telefoon

0184-491200

Website

De zorg, begeleiding en ondersteuning bij ASVZ is veelzijdig en persoonlijk, afgestemd op de behoefte van de client. Op uiteenlopende manieren wordt antwoord gegeven op de afzonderlijke hulpvragen. ASVZ beschikt op tientallen locaties over een diversiteit aan woonvormen, van meer tot minder beschut.

ASVZ is een organisatie voor zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Meer dan 4000 medewerkers en 1000 vrijwilligers zetten zich in voor zo'n 4400 clienten. Dat kunnen (jong)volwassenen zijn, ouderen, kinderen of zelfs een heel gezin. De samenleving stelt hoge eisen aan zelfredzaamheid. Daarom bieden wij mensen met een verstandelijke beperking en hun familie ondersteuning waar zij dat nodig hebben. Thuis, of in een van onze woonvoorzieningen. ASVZ geeft mensen met een verstandelijke beperking de kans hun leven vorm te geven. Uitgangspunt is het persoonlijke verhaal van de client. Wij laten clienten aangeven wat ze willen, hoe groot of klein hun vraag ook is. Samen zoeken we naar een antwoord.

In de loop der jaren zijn ons veel verschillende vragen gesteld. Daardoor hebben wij een gevarieerd pakket van zorg en diensten kunnen opbouwen en beschikken onze medewerkers over zeer uiteenlopende vakkennis. Het dienstverleningspakket groeit mee met de vragen van clienten.

ASVZ wil kwaliteitszorg bieden. Een goede relatie met de client en zijn of haar familie staat daarom voorop. De zorg, begeleiding en ondersteuning bij ASVZ is veelzijdig en persoonlijk, afgestemd op de behoefte van de client. Op uiteenlopende manieren wordt antwoord gegeven op de afzonderlijke hulpvragen. ASVZ beschikt op tientallen locaties over een diversiteit aan woonvormen, van meer tot minder beschut.

ASVZ is een organisatie voor zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Meer dan 4000 medewerkers en 1000 vrijwilligers zetten zich in voor zo'n 4400 clienten. Dat kunnen (jong)volwassenen zijn, ouderen, kinderen of zelfs een heel gezin. De samenleving stelt hoge

Kaart