zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Reintegratie >> Utrecht >> Kremer Bedrijfsarts en Consultant

KREMER BEDRIJFSARTS EN CONSULTANT

Bedrijfsnaam

KREMER BEDRIJFSARTS EN CONSULTANT

Adres

Van Humboldtstraat 32
3514GP UTRECHT

Telefoon

030-2734276

Email

info@uwbedrijfsarts.eu

Website

KBC werkt als een kompas: als je een kompas nodig hebt, is hij er om je de juiste koers te wijzen om je doel te bereiken. KBC helpt u de juiste koers te houden om uw onderneming gezond en succesvol te maken, daarbij zoveel mogelijk gebruik makend van de capaciteiten die er al binnen uw organisatie zijn en de benodigde kennis en vaardigheden opbouwend, zodat u deze taken in de toekomst zelf kunt uitvoeren en KBC steeds minder nodig heeft.

KBC adviseert gericht waardoor u deze doelen met uw bedrijfsarts kan bereiken tegen lagere kosten. KBC levert gerichte advisering & consultancy aan bedrijven bij de aanpak van probleemverzuim, opzet & implementatie van gezondheidsmanagement KBC werkt als een kompas: als je een kompas nodig hebt, is hij er om je de juiste koers te wijzen om je doel te bereiken. KBC helpt u de juiste koers te houden om uw onderneming gezond en succesvol te maken, daarbij zoveel mogelijk gebruik makend van de capaciteiten die er al binnen uw organisatie zijn en de benodigde kennis en vaardigheden opbouwend, zodat u deze taken in de toekomst zelf kunt uitvoeren en KBC steeds minder nodig heeft.

KBC adviseert gericht waardoor u deze doelen met uw bedrijfsarts kan bereiken tegen lagere kosten. KBC levert gerichte advisering & consultancy aan

Kaart