zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Manuele Therapie >> Gouda >> Fysiovisiq

FYSIOVISIQ

Bedrijfsnaam

FYSIOVISIQ

Adres

Lekkenburg 8/A
2804XC GOUDA

Telefoon

0182-533833

Website

FysioVisiq is de naam van onze praktijk. Wij zijn gevestigd in gezondheidscentrum Bloemendaal, Lekkenburg 2 & 8a. U vindt hier zowel de reguliere fysiotherapie als het test- en trainingscentrum. Wij zijn met veertien fysiotherapeuten en drie praktijkassistenten werkzaam in een volledig vernieuwde, modern geoutilleerde praktijk. Naast zes behandelkamers, maken wij gebruik van twee volledig ingerichte oefenzalen.

Uit ons ruime aanbod wordt in overleg met u en/of uw behandelende arts bepaald, wat voor u de beste behandeling is. Daarnaast bieden we ook cursussen aan, zoals: Pilates Zwanger en Fit Diabetes cursus: Het Gezonde Net Afspraken maken: Na verwijzing door uw behandelende arts, kunt u zich bij ons aan de balie of telefonisch aanmelden. Wij streven ernaar binnen twee dagen de eerste afspraak te maken. Bij een acute klacht behandelen wij u zonodig dezelfde dag. Soms is behandeling aan huis noodzakelijk. FysioVisiq is de naam van onze praktijk. Wij zijn gevestigd in gezondheidscentrum Bloemendaal, Lekkenburg 2 & 8a. U vindt hier zowel de reguliere fysiotherapie als het test- en trainingscentrum. Wij zijn met veertien fysiotherapeuten en drie praktijkassistenten werkzaam in een volledig vernieuwde, modern geoutilleerde praktijk. Naast zes behandelkamers, maken wij gebruik van twee volledig ingerichte oefenzalen.

Uit ons ruime aanbod wordt in overleg met u en/of uw behandelende arts bepaald, wat voor u de beste behandeling is. Daarnaast bieden we ook cursussen aan, zoals: Pilates Zwanger en

Kaart