zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fysiotherapie >> Doetinchem >> Fysio Manuele & Sportfysiotherapie WillinkWassink Doetinchem

FYSIO MANUELE & SPORTFYSIOTHERAPIE WILLINKWASSINK DOETINCHEM

Bedrijfsnaam

FYSIO MANUELE & SPORTFYSIOTHERAPIE WILLINKWASSINK DOETINCHEM

Adres

Salemate 16
7006CB DOETINCHEM

Telefoon

0314-341760

Website

Van harte welkom bij de praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie Willink Wassink in Doetinchem. Ons team bestaat uit Ron Willink en Emil Wassink. Beiden zijn lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en voor zover van toepassing, van een specialistenvereniging. Verder zijn ze ingeschreven in het BIG-register en in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF. Wij hebben een breed scala aan specialisaties en de teamleden hebben een hoog kennis- en vaardigheidsniveau.

We hebben zowel aandacht voor behandeling van uw klachten als voor preventie en hechten grote waarde aan multidisciplinaire samenwerking. Wij bieden efficiente, transparante en evidence based zorg vanuit een goed georganiseerde praktijk. Een loopbaan in de zorg betekent voor ons voordurende scholing en op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen. Regelmatig evalueren wij ons handelen. Op deze manier kunnen wij u de best mogelijke zorg verlenen. In onze praktijk staat de patient centraal.

Wij hebben een luisterend oor. We begeleiden de patient met uitleg over de klacht, zodat hij/zij tot een goed inzicht in de eigen klacht komt.

Wij stimuleren bewegen en zelfzorg. Voor de patient betekent een bezoek aan onze praktijk dat wij hem/haar medeverantwoordelijk maken voor het resultaat. Zelfwerkzaamheid en zelfredzaamheid staan centraal. Wij werken, gezien onze specialisaties, regiogericht en ontvangen aldus patienten uit de wijde omgeving. Wij bieden: - Fysiotherapie - Manuele therapie - Sportfysiotherapie - Zorgprogramma COPD - Rugscholing - Fysiotherapie voor Parkinsonpatienten (Parkinsonnet) - Medische training - Preventie Onze praktijk bevindt zich op drie verschillende locaties in Doetinchem. Op onze locatie aan de Mercuriusstraat hebben wij de beschikking over een oefenruimte die voorzien is van de modernste trainingsapparatuur.

Ook kunt u hier gebruik maken van gratis opvang voor uw kind terwijl u behandeld wordt.

U bent van harte uitgenodigd om eens te komen kijken! Van harte welkom bij de praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie Willink Wassink in Doetinchem. Ons team bestaat uit Ron Willink en Emil Wassink. Beiden zijn lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en voor zover van toepassing, van een specialistenvereniging. Verder zijn ze ingeschreven in het BIG-register en in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF. Wij hebben een breed scala aan specialisaties en de teamleden hebben een hoog kennis- en vaardigheidsniveau.

We hebben zowel aandacht voor behandeling van uw klachten als voor

Kaart