zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Zwangerschapsbegeleiding >> Zevenaar >> Geboortecentrum Linde

GEBOORTECENTRUM LINDE

Bedrijfsnaam

GEBOORTECENTRUM LINDE

Adres

Oude Doesburgseweg 20
6901HK ZEVENAAR

Telefoon

0316-542541

Email

jkummeling@planet.nl

Website

Verloskundige Hans Vande Walle en Rodanna Engelhart van Verloskundigenpraktijk Geboortecentrum Linde, zijn beide bevlogen verloskundigen met hart voor zwangerschap, geboorte en nazorg. We staan garent voor een professionele en liefdevolle begeleiding voor jou en je partner tijdens de zwangerschap. De praktijk is goed bereikbaar en gelegen in het centrum van Zevenaar en er is ruim parkeergelegenheid. Er worden cursussen gegeven waaronder Babymassage, Zwanger en Fit, Babytaal en kun je je buik laten beschilderen of een gipsbuik laten maken. Bovendien hebben we een gratis borstvoedings inloopspreekuur waar je terecht kunt voor vragen en advies bij de lactatiekundige.

Heb je vragen over je zwangerschap, zijn er onduidelijkheden, wil je weten wat je mag verwachten van je verloskundige, kortom......Alles kan besproken worden. De ene vrouw kijkt er halsreikend naar uit omdat ze na al die maanden die buik meer dan zat is, de ander vindt het jammer dat die speciale periode bijna over is. Of je nu thuis of in het ziekenhuis gaat bevallen, tegen het einde van jouw zwangerschap merk je: nu wordt het echt spannend!

De verloskundige is de aangewezen persoon om je tips te geven en eventueel te adviseren over de grote dag. En hoe beter je voorbereid bent, hoe soepeler de bevalling zal gaan! Natuurlijk ben je benieuwd naar de groei van dit nieuwe leven. Met behulp van echoscopie en 3D echo's is het mogelijk die ontwikkeling via een groot beeldscherm te bekijken. Een prachtige ervaring!! We werken met de nieuwste echoapparaten. Voor het maken van een 3D echo kun je ook op zondag terecht. Tel. 0316-542 541 Verloskundige - Verloskundigenpraktijk voor Zevenaar en Rijnwaarden - Verloskundigen in de Liemers Verloskundige Hans Vande Walle en Rodanna Engelhart van Verloskundigenpraktijk Geboortecentrum Linde, zijn beide bevlogen verloskundigen met hart voor zwangerschap, geboorte en nazorg. We staan garent voor een professionele en liefdevolle begeleiding voor jou en je partner tijdens de zwangerschap. De praktijk is goed bereikbaar en gelegen in het centrum van Zevenaar en er is ruim parkeergelegenheid. Er worden cursussen gegeven waaronder Babymassage, Zwanger en Fit, Babytaal en kun je je buik laten beschilderen of een gipsbuik laten maken. Bovendien hebben we een gratis borstvoedings

Kaart