zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Ziekenhuis >> Capelle aan den IJssel >> IJsselland Ziekenhuis

IJSSELLAND ZIEKENHUIS

Bedrijfsnaam

IJSSELLAND ZIEKENHUIS

Adres

Prins Constantijnweg 2
2906ZC CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Telefoon

010-2585000

Website

Het IJsselland Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis in Capelle aan den IJssel. In de Rotterdamse regio is het ziekenhuis een middelgroot ziekenhuis dat bezocht wordt door patienten uit Rotterdam, Capelle, Nieuwerkerk, Ouderkerk en Krimpen aan den IJssel. Er werken ruim 100 medisch specialisten, 1500 medewerkers en 220 vrijwilligers.

Het IJsselland Ziekenhuis biedt een breed pakket aan zorg. Naast deze algemene zorg voor jong en oud uit de Rotterdamse regio heeft het IJsselland een speerpunt, namelijk maag-, darm- en leverzorg (MDL). Onze maag-, darm- en leverartsen bieden, samen met de chirurgen, internisten en oncologen, zorg aan patienten uit Rotterdam en wijde omstreken. Zij vervullen zo een bovenregionale functie en ze zijn volgens Elsevier al enkele jaren de beste MDL-artsen van Nederland. Daarnaast kent het IJsselland Ziekenhuis vier specifieke aandachtsgebieden namelijk de geriatrie, vrouw&kind, de spoedeisende hulp en het algemeen klinisch laboratorium. Het IJsselland Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis in Capelle aan den IJssel. In de Rotterdamse regio is het ziekenhuis een middelgroot ziekenhuis dat bezocht wordt door patienten uit Rotterdam, Capelle, Nieuwerkerk, Ouderkerk en Krimpen aan den IJssel. Er werken ruim 100 medisch specialisten, 1500 medewerkers en 220 vrijwilligers.

Het IJsselland Ziekenhuis biedt een breed pakket aan zorg. Naast deze algemene zorg voor jong en oud uit de Rotterdamse regio heeft het IJsselland een speerpunt, namelijk maag-, darm- en leverzorg (MDL). Onze maag-, darm- en leverartsen bieden, samen met de

Kaart