zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Maatschappelijk Werk >> Den Haag >> Stichting Anton Constandse

STICHTING ANTON CONSTANDSE

Bedrijfsnaam

STICHTING ANTON CONSTANDSE

Adres

De Werf 15/3
2544EH DEN HAAG

Telefoon

070-3210214

Website

De Stichting Anton Constandse biedt een beschermende woonomgeving en begeleiding aan langdurig psychisch gehandicapte mensen. Dit kunnen mensen zijn die we begeleiden op weg naar begeleid zelfstandig wonen in de samenleving of mensen die een veilige, beschermende woonomgeving nodig hebben. Bij ons staat de mens altijd centraal.

De Stichting Anton Constandse staat voor een gedifferentieerd zorgaanbod voor een grote groep van ruim 900 bewoners/clienten in meer dan honderd vestigingen. Dit aanbod wordt ook uitgebreid voor mensen met een bijzondere zorgvraag zoals jongeren, autisten, Korsakov-patienten en mensen met een psychiatrische en een lichamelijke handicap. De situaties en mogelijkheden van bewoners kunnen sterk verschillen. De zorg, de woonvorm en het begeleidingsprogramma worden daar nauwkeurig op afgestemd. Elke bewoner stelt samen met een persoonlijk begeleider een begeleidingsplan op. Zo worden doelen bereikt op korte en lange termijn en wordt regelmatig gekeken of het plan moet worden bijgesteld. Kwaliteit in de zorg staat bij ons altijd voorop. De Stichting Anton Constandse biedt een beschermende woonomgeving en begeleiding aan langdurig psychisch gehandicapte mensen. Dit kunnen mensen zijn die we begeleiden op weg naar begeleid zelfstandig wonen in de samenleving of mensen die een veilige, beschermende woonomgeving nodig hebben. Bij ons staat de mens altijd centraal.

De Stichting Anton Constandse staat voor een gedifferentieerd zorgaanbod voor een grote groep van ruim 900 bewoners/clienten in meer dan honderd vestigingen. Dit aanbod wordt ook uitgebreid voor mensen met een bijzondere zorgvraag zoals jongeren, autisten

Kaart