zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Zorgcentrum >> Tilburg >> Wever De

WEVER DE

Bedrijfsnaam

WEVER DE

Adres

Dr. Deelenlaan 6
5042AD TILBURG

Telefoon

013-4644100

Website

De Wever is de organisatie op het gebied van ouderenzorg in Tilburg. Voor zorg bent u bij De Wever aan een vertrouwd adres. En of het nu gaat om zorg, behandeling of diensten in een van onze woonzorg- of behandelcentra of bij u thuis: we houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen en uw levensstijl. De Wever bestaat uit elf zorgcentra, een behandelcentrum, een hospice, een steunpunt, een afdeling in het St. Elisabeth ziekenhuis en een kleinschalige woonvorm.

We streven ernaar dat onze zorg- en dienstverlening naadloos aansluit bij uw vraag. Kundige en energieke medewerkers maken dat mogelijk, door hun enthousiaste inzet en door bij te blijven op hun vakgebied. De Wever is de organisatie op het gebied van ouderenzorg in Tilburg. Voor zorg bent u bij De Wever aan een vertrouwd adres. En of het nu gaat om zorg, behandeling of diensten in een van onze woonzorg- of behandelcentra of bij u thuis: we houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen en uw levensstijl. De Wever bestaat uit elf zorgcentra, een behandelcentrum, een hospice, een steunpunt, een afdeling in het St. Elisabeth ziekenhuis en een kleinschalige woonvorm.

We streven ernaar dat onze zorg- en dienstverlening naadloos aansluit bij uw vraag. Kundige en energieke medewerkers maken dat

Kaart