zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Homeopathie >> Huizen >> Praktijk voor Klassieke Homeopathie Similia

PRAKTIJK VOOR KLASSIEKE HOMEOPATHIE SIMILIA

Bedrijfsnaam

PRAKTIJK VOOR KLASSIEKE HOMEOPATHIE SIMILIA

Adres

Dahliastraat 11
1271NA HUIZEN

Telefoon

035-7852226

Website

Als je ziek bent, of niet lekker in je vel zit, dan wil je daar zo snel en effectief mogelijk maar ook blijvend iets aan doen. Homeopathie biedt een goede en natuurlijke mogelijkheid.

Homeopathie is een geneeskunst waarbij de levenskracht, het zelfherstellend vermogen van de mens op een natuurlijke wijze wordt gestimuleerd. Homeopatische middelen hebben een gunstige invloed op ons zelfherstellend vermogen. Ze zorgen voor een natuurlijk balans tussen lichaam en geest. De Klassieke homeopathie kijkt naar het totaal van de symptomen en klachten. Want ziek en gezond zijn heeft niet alleen te maken met ons lichaam maar ook met de geest. Als de klacht niet over gaat of steeds terugkomt, dan is ons zelfherstellend vermogen verstoord. Dat heeft niet alleen lichamelijke oorzaken, maar ook gebeurtenissen, gevoelens of emoties spelen hierbij een rol.

In een consult van 1½ uur brengt de klassiek homeopaat, door gericht doorvragen, dit allemaal in kaart om een goed beeld te krijgen van de samenhang van alle aspecten. Anders dan bij reguliere medicijnen of gewone homeopatische middelen richten deze middelen zich niet alleen op de klacht, maar ook op een eventuele aanleiding. Met dit als enig doel de vitale levenskracht te prikkelen om het zelfgenezend vermogen haar goede werk te laten doen. U komt weer in evenwicht en uw weerstand tegen ziekte-invloeden wordt versterkt en er zullen zich minder klachten voordoen. Met andere woorden: de klassieke homeopaat helpt de patient om zichzelf te kunnen genezen en weer gezond te worden. U kunt met heel veel klachten bij de homeopaat terecht, zowel lichamelijk, emotioneel als psychisch, zoals huidklachten en allergieen, menstruatie- en overgangsklachten, angsten en depressies, eet- en slaapproblemen, concentratie- en gedragsproblemen, terugkerende infecties, luchtwegproblemen, vermoeidheid, hoofd- en buikpijnen, enz. Als je ziek bent, of niet lekker in je vel zit, dan wil je daar zo snel en effectief mogelijk maar ook blijvend iets aan doen. Homeopathie biedt een goede en natuurlijke mogelijkheid.

Homeopathie is een geneeskunst waarbij de levenskracht, het zelfherstellend vermogen van de mens op een natuurlijke wijze wordt gestimuleerd. Homeopatische middelen hebben een gunstige invloed op ons zelfherstellend vermogen. Ze zorgen voor een natuurlijk balans tussen lichaam en geest. De Klassieke homeopathie kijkt naar het totaal van de symptomen en klachten. Want ziek en gezond zijn heeft niet alleen te

Kaart