zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fysiotherapie >> Volendam >> Fysiotherapie en Manueeltherapie Duin +

FYSIOTHERAPIE EN MANUEELTHERAPIE DUIN +

Bedrijfsnaam

FYSIOTHERAPIE EN MANUEELTHERAPIE DUIN +

Adres

Julianaweg 45/B
1131CX VOLENDAM

Telefoon

0299-366086

Website

Een fysiotherapeut adviseert, begeleidt en behandelt bij stoornissen in houding en/of bewegen. Dat kan zijn bij blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten. Ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart en huid kunnen worden behandeld.

Fysiotherapie is een behandeling aan het lichaam op voorschrift van een arts. Dat kan de huisarts zijn of een specialist. Een behandeling kan ook een begeleidend karakter hebben. Daarbij begeleidt de fysiotherapeut de patient in een bepaald revalidatieproces of geeft daarin adviezen. De behandeling kan verschillende vormen omvatten. Een fysiotherapeut adviseert, begeleidt en behandelt bij stoornissen in houding en/of bewegen. Dat kan zijn bij blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten. Ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart en huid kunnen worden behandeld.

Fysiotherapie is een behandeling aan het lichaam op voorschrift van een arts. Dat kan de huisarts zijn of een specialist. Een behandeling kan ook een begeleidend karakter hebben. Daarbij begeleidt de fysiotherapeut de patient in een bepaald revalidatieproces of geeft daarin adviezen. De behandeling kan verschillende

Kaart