zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Gehandicaptenzorg >> Heerenveen >> Talant Zorg en ondersteuning

TALANT ZORG EN ONDERSTEUNING

Bedrijfsnaam

TALANT ZORG EN ONDERSTEUNING

Adres

Trambaan 10
8441BH HEERENVEEN

Telefoon

0513-643800

Email

info@talant.nl

Website

Talant zet zich in om op basis van de individuele vraag en mogelijkheden van de client passende ondersteuning te bieden - in nauwe samenwerking met de client en diens sociaal netwerk. Talant wil de zorg en ondersteuning aan laten sluiten op iemands eigen identiteit, normen, waarden en levensovertuiging. Talant wil de ondersteuningsvraag van clienten op het gebied van wonen, werken, leren en/of leven voortdurend verduidelijken.

Talant is gericht op de bevordering van de kwaliteit van het bestaan van mensen met een verstandelijke handicap. Talant zet zich in om hen in staat te stellen deel te nemen aan de samenleving. Daarbij zijn de wensen, mogelijkheden en beperkingen van de client maatgevend. En Talant stelt zich tot taak belemmeringen die deelname in de samenleving in de weg staan, te voorkomen en/of weg te nemen. Talant zet zich in om op basis van de individuele vraag en mogelijkheden van de client passende ondersteuning te bieden - in nauwe samenwerking met de client en diens sociaal netwerk. Talant wil de zorg en ondersteuning aan laten sluiten op iemands eigen identiteit, normen, waarden en levensovertuiging. Talant wil de ondersteuningsvraag van clienten op het gebied van wonen, werken, leren en/of leven voortdurend verduidelijken.

Talant is gericht op de bevordering van de kwaliteit van het bestaan van mensen met een verstandelijke handicap. Talant zet zich in om hen in staat te stellen deel te

Kaart