zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Tandprotheticus >> Heiloo >> Jansen Tandprothetische Praktijk

JANSEN TANDPROTHETISCHE PRAKTIJK

Bedrijfsnaam

JANSEN TANDPROTHETISCHE PRAKTIJK

Adres

Kennemerstraatweg 267
1851NB HEILOO

Telefoon

072-5337119

Website

Eerst even kort iets over mijzelf. Bij het Nederlands Tandprothetisch Instituut slaagde ik cum laude. Inmiddels zit ik al meer dan 40 jaar in het vak. Ik zit niet stil, blijf kritisch en verbeter mijzelf nog dagelijks. Jarenlang heb ik de nascholing van mijn beroepsgenoten georganiseerd en verzorgd en volg nog alle ontwikkelingen op mijn vakgebied. Ook ben ik docent, examinator, en rijksgecommitteerde geweest en heb meegewerkt aan de totstandkoming van een Internationaal lesprogramma, dat nu de standaard is. Ik ben erelid van De Nederlandse en Canadese tandprothetische beroepsorganisaties.

Ja, en sommige mensen kennen mij misschien nog van het wielrennen op de wielerbaan. Ik was vele malen kampioen op de sprint en tandem en won o.a. een zilveren Olympische medaille in 1968 in Mexico. Bijna drie miljoen mensen in Nederland hebben een kunstgebit. Honderdduizenden hebben al jaren ernstige klachten zoals: niet normaal kunnen eten, blaren in de mond, slissen en hoofdpijn.

Veel van deze mensen hebben de hoop opgegeven, dat er nog iets aan te doen is. De snelle ontwikkeling in de laatste jaren laten gelukkig een ander beeld zien. Bijna niemand hoeft tegenwoordig nog problemen met zijn of haar kunstgebit te hebben. De tandprotheticus is een deskundige, die speciaal is opgeleid om volledige tandprotheses bij mensen aan te meten. Voor een kunstgebit kunt u ook naar een tandarts gaan, maar die zal het maken uitbesteden aan een tandprotheticus. Eerst even kort iets over mijzelf. Bij het Nederlands Tandprothetisch Instituut slaagde ik cum laude. Inmiddels zit ik al meer dan 40 jaar in het vak. Ik zit niet stil, blijf kritisch en verbeter mijzelf nog dagelijks. Jarenlang heb ik de nascholing van mijn beroepsgenoten georganiseerd en verzorgd en volg nog alle ontwikkelingen op mijn vakgebied. Ook ben ik docent, examinator, en rijksgecommitteerde geweest en heb meegewerkt aan de totstandkoming van een Internationaal lesprogramma, dat nu de standaard is. Ik ben erelid van De Nederlandse en Canadese tandprothetische beroepsorganisaties.

Kaart