zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Thuiszorg >> Strijen >> Thuiszorg Zorgwaard Hoeksche Waard

THUISZORG ZORGWAARD HOEKSCHE WAARD

Bedrijfsnaam

THUISZORG ZORGWAARD HOEKSCHE WAARD

Adres

Grote Weel 1
3291DA STRIJEN

Telefoon

078-6107300

Email

info@zorg-waard.nl

Website

Zorgwaard, de woonzorgorganisatie in de Hoeksche Waard. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan zorg- en dienstverlening voor iedereen die dit nodig heeft. Dit bieden wij aan thuis bij de client of in een van onze tien, bijna allemaal nieuwe locaties die verspreid staan over de Hoeksche Waard.

We willen namelijk de client zoveel mogelijk in zijn of haar vertrouwde (sociale) omgeving van dienst zijn. Meer dan 1200 betrokken medewerkers en 1000 betrokken vrijwilligers zetten zich hiervoor in. Zorgwaard beschikt voor de thuiszorg over kleine teams met vaste medewerkers, waarbinnen de wijkverpleegkundige de spil is en het aanspreekpunt.

In onze verschillende locaties bieden we allerlei vormen van zorg en ondersteuning, van kleinschalig wonen voor dementerende ouderen tot revalidatie, van langdurige somatische zorg tot onderzoek, observatie en behandeling van clienten met (beginnende) dementie. Zorgwaard, de woonzorgorganisatie in de Hoeksche Waard. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan zorg- en dienstverlening voor iedereen die dit nodig heeft. Dit bieden wij aan thuis bij de client of in een van onze tien, bijna allemaal nieuwe locaties die verspreid staan over de Hoeksche Waard.

We willen namelijk de client zoveel mogelijk in zijn of haar vertrouwde (sociale) omgeving van dienst zijn. Meer dan 1200 betrokken medewerkers en 1000 betrokken vrijwilligers zetten zich hiervoor in. Zorgwaard beschikt voor de thuiszorg over kleine teams met vaste medewerkers, waarbinnen de

Kaart