zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Tandartsspecialist >> Roosendaal >> Orthodontistenpraktijk Dr R E G Jonkman

ORTHODONTISTENPRAKTIJK DR R E G JONKMAN

Bedrijfsnaam

ORTHODONTISTENPRAKTIJK DR R E G JONKMAN

Adres

Onyxdijk 195
4706LL ROOSENDAAL

Telefoon

0165-565554

Email

info@ortho-jonkman.nl

Website

Orthodontistenpraktijk dr. R.E.G. Jonkman bestaat sinds 1998 en is gevestigd aan de Onyxdijk in Roosendaal. Het moderne en onder architectuur gebouwde praktijkpand is ruim, open en licht van opzet.

Binnen de praktijk staan het bedrijven van de modernste en innovatieve orthodontie, alsmede kwaliteit en patienttevredenheid hoog in het vaandel. Zo behaalde de praktijk in 2007 als eerste en nog steeds enige orthodontistenpraktijk in Nederland een HKZ-certificering (naar ISO 9001), een ISO 9001:2008-certificering en wordt de praktijk door de Vereniging van Orthodontisten (VvO) gevisiteerd. Onder andere hierdoor wordt gewaarborgd, dat een herregistratie elke vijf jaar in het (SRC en BIG) tandarts-specialistenregister plaatsvindt. Om tandarts-specialist in de dento-maxillaire orthopedie (orthodontist) te kunnen worden, dient eerst een (zesjarige) opleiding tot tandarts met goed resultaat te worden afgerond, waarna een vierjarige universitaire specialisatie volgt. Orthodontistenpraktijk dr. R.E.G. Jonkman bestaat sinds 1998 en is gevestigd aan de Onyxdijk in Roosendaal. Het moderne en onder architectuur gebouwde praktijkpand is ruim, open en licht van opzet.

Binnen de praktijk staan het bedrijven van de modernste en innovatieve orthodontie, alsmede kwaliteit en patienttevredenheid hoog in het vaandel. Zo behaalde de praktijk in 2007 als eerste en nog steeds enige orthodontistenpraktijk in Nederland een HKZ-certificering (naar ISO 9001), een ISO 9001:2008-certificering en wordt de praktijk door de Vereniging van Orthodontisten (VvO) gevisiteerd. Onder

Kaart