zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Yoga >> Nijmegen >> Sarvata

SARVATA

Bedrijfsnaam

SARVATA

Adres

Schependomlaan 17/E
6542RL NIJMEGEN

Telefoon

024-7119412

Website

SARVATA is een integraal centrum voor gezondheid en welzijn waar therapeuten, artsen en docenten complementair (elkaar aanvullend) samenwerken. Om zo een brug te slaan tussen reguliere en alternatieve therapie.

Daarnaast is SARVATA een centrum voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Er worden meerdere cursussen, opleidingen en trainingen gegeven zoals yoga, meditatie, tai chi, qi gong en mindfulness. Met Sarvata willen we een plek creeren waar mensen zich op hun gemak kunnen voelen en kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Een plek waar je in rust jezelf, en andere mensen, kunt ontmoeten. Zoek je een therapeut, groepsactiviteit of groepsruimte: www.sarvata.nl SARVATA is een integraal centrum voor gezondheid en welzijn waar therapeuten, artsen en docenten complementair (elkaar aanvullend) samenwerken. Om zo een brug te slaan tussen reguliere en alternatieve therapie.

Daarnaast is SARVATA een centrum voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Er worden meerdere cursussen, opleidingen en trainingen gegeven zoals yoga, meditatie, tai chi, qi gong en mindfulness. Met Sarvata willen we een plek creeren waar mensen zich op hun gemak kunnen voelen en kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Een plek waar je in rust jezelf, en andere mensen

Kaart