zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Huisarts >> Sassenheim >> Huisartsenpraktijk SassemBourg

HUISARTSENPRAKTIJK SASSEMBOURG

Bedrijfsnaam

HUISARTSENPRAKTIJK SASSEMBOURG

Adres

Hoofdstraat 303/B
2171BG SASSENHEIM

Telefoon

0252-211253

Website

Huisartsenpraktijk SassemBourg in Sassenheim heet u welkom. Het team van huisartsenpraktijk Sassembourg bestaat uit 2 huisartsen, 1 praktijkondersteuner en 2 asstistentes. Er is dagelijks een inloopspreekuur tussen 8.00 en 9.00 uur voor de behandeling van kleine klachten. Voor een afspraak van 10 minuten of meer dient u telefonisch een afspraak te maken.

Thuisbezoek dient u aan te vragen voor 9.30 uur. Voor een afspraak wordt 10 minuten gereserveerd. Indien u meer tijd denkt nodig te hebben, bespreek dit dan bij het maken van de afspraak. In dat geval kunnen we meer tijd reserveren en wordt uitlopen van het spreekuur voorkomen. Dokter Nanninga heeft spreekuur op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagmiddag. Dokter Koopman heeft spreekuur op maandag, donderdagochtend en vrijdag.

Voor korte vragen of uitslagen kunt u de huisarts dagelijks bereiken tussen 13.00 en 13.30 uur.

Indien u niet in staat bent naar de praktijk te komen, kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Huisartsenpraktijk SassemBourg in Sassenheim heet u welkom. Het team van huisartsenpraktijk Sassembourg bestaat uit 2 huisartsen, 1 praktijkondersteuner en 2 asstistentes. Er is dagelijks een inloopspreekuur tussen 8.00 en 9.00 uur voor de behandeling van kleine klachten. Voor een afspraak van 10 minuten of meer dient u telefonisch een afspraak te maken.

Thuisbezoek dient u aan te vragen voor 9.30 uur. Voor een afspraak wordt 10 minuten gereserveerd. Indien u meer tijd denkt nodig te hebben, bespreek dit dan bij het maken van de afspraak. In dat geval kunnen we meer tijd reserveren en

Kaart