zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Maatschappelijk Werk >> Rotterdam >> Servicepunt Schoolmaatschappelijk Werk

SERVICEPUNT SCHOOLMAATSCHAPPELIJK WERK

Bedrijfsnaam

SERVICEPUNT SCHOOLMAATSCHAPPELIJK WERK

Adres

Eendrachtsweg 48
3012LD ROTTERDAM

Telefoon

010-4118833

Website

Het Servicepunt Schoolmaatschappelijk Werk is een kennis- en servicecentrum op het gebied van schoolmaatschappelijk werk. De dienstverlening van het Servicepunt richt zich op aanbieders van schoolmaatschappelijk werk, scholen, gemeenten en op organisaties en functionarissen die nauw samenwerken met het schoolmaatschappelijk werk. Wij bieden reguliere ondersteuning en maatwerk in het hele land.

Samenwerking Onderwijs Jeugdzorg Het Servicepunt legt dit jaar het accent op Samenwerking Onderwijs Jeugdzorg. In het kader hiervan vindt u adressen van diverse samenwerkingspartners op stedelijk en deelgemeentelijk gebied. Het Servicepunt Schoolmaatschappelijk Werk is een kennis- en servicecentrum op het gebied van schoolmaatschappelijk werk. De dienstverlening van het Servicepunt richt zich op aanbieders van schoolmaatschappelijk werk, scholen, gemeenten en op organisaties en functionarissen die nauw samenwerken met het schoolmaatschappelijk werk. Wij bieden reguliere ondersteuning en maatwerk in het hele land.

Samenwerking Onderwijs Jeugdzorg Het Servicepunt legt dit jaar het accent op Samenwerking Onderwijs Jeugdzorg. In het kader hiervan vindt u adressen van diverse samenwerkingspartners op stedelijk en

Kaart