zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fysiotherapie >> Enkhuizen >> Fysiotherapiepraktijk Kineo

FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK KINEO

Bedrijfsnaam

FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK KINEO

Adres

Wielewaal 13
1602PV ENKHUIZEN

Telefoon

0228-314955

Website

Voor wie is de fysiotherapeut? Jaarlijks gaan meer dan 2,0 miljoen mensen naar een fysiotherapeut. Omdat ze klachten hebben vanwege hun houding of omdat een beweging problemen oplevert. Het kan gaan om sportblessures, klachten opgedaan tijdens het werk, een verkeerde beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt. Het gevolg is dat u ergens pijn heeft, minder goed kracht kunt uitoefenen of een bepaalde beweging minder goed of helemaal niet kunt maken.

Wat doet een fysiotherapeut? Een behandeling duurt ongeveer een half uur per keer. Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door u vragen te stellen en u daarna te onderzoeken. Op basis daarvan kan de fysiotherapeut samen met u een behandelplan opstellen. De fysiotherapeut kan u op diverse manieren helpen. Globaal zijn er drie soorten behandelingen: bewegingstherapie, massage en fysische therapie.

Daarnaast geven wij FysioSport Voor wie is de fysiotherapeut? Jaarlijks gaan meer dan 2,0 miljoen mensen naar een fysiotherapeut. Omdat ze klachten hebben vanwege hun houding of omdat een beweging problemen oplevert. Het kan gaan om sportblessures, klachten opgedaan tijdens het werk, een verkeerde beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt. Het gevolg is dat u ergens pijn heeft, minder goed kracht kunt uitoefenen of een bepaalde beweging minder goed of helemaal niet kunt maken.

Wat doet een fysiotherapeut? Een behandeling duurt ongeveer een half uur per keer. Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een

Kaart