zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Grafmonumenten >> Leerdam >> Harvas Natuursteen BV

HARVAS NATUURSTEEN BV

Bedrijfsnaam

HARVAS NATUURSTEEN BV

Adres

Nijverheidstraat 7
4143HN LEERDAM

Telefoon

0345-712597

Website

Harvas natuursteen mag zich rekenen tot een van de betere speciaalzaken in de gedenkteken branche. Met een constante voorraad van minimaal 40 soorten natuursteen hebben wij de ruimste sortering van Nederland, waardoor u op uitgebreide schaal uw monument vanaf de plaat kunt kiezen en door ons laten vervaardigen.

Daarnaast hebben wij in onze buiten showroom honderden gedenktekens opgesteld staan, varierend van gestileerde modellen tot ruwe stenen. Hieruit kunt u het gedenkteken kiezen, samenstellen of ideeen opdoen voor een eigen/persoonlijk ontwerp. Ieder gewenst model is in elke natuursteensoort te vervaardigen.

Wij nodigen u van harte uit om in overleg uw wensen te realiseren. Harvas natuursteen mag zich rekenen tot een van de betere speciaalzaken in de gedenkteken branche. Met een constante voorraad van minimaal 40 soorten natuursteen hebben wij de ruimste sortering van Nederland, waardoor u op uitgebreide schaal uw monument vanaf de plaat kunt kiezen en door ons laten vervaardigen.

Daarnaast hebben wij in onze buiten showroom honderden gedenktekens opgesteld staan, varierend van gestileerde modellen tot ruwe stenen. Hieruit kunt u het gedenkteken kiezen, samenstellen of ideeen opdoen voor een eigen/persoonlijk ontwerp. Ieder gewenst model is in elke

Kaart