zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fysiotherapie >> Amersfoort >> Buth & Leenknegt Fysiotherapiepraktijk

BUTH & LEENKNEGT FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK

Bedrijfsnaam

BUTH & LEENKNEGT FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK

Adres

Zangvogelweg 15
3815DA AMERSFOORT

Telefoon

033-4721192

Website

Wij zijn een maatschap voor Fysio- en Manuele Therapie binnen het Medisch Centrum Nieuwland” te Amersfoort. Wij zijn een moderne praktijk en hebben 5 behandelkamers en een volwaardige medisch fitness ruimte. De maatschap bestaat uit 4 maatschapsleden. Daarnaast zijn er 5 fysiotherapeuten in loondienst en een medisch secretaresse.

Door een nauwe samenwerking en korte lijnen, met o.a. de huisartsen, is een effectieve en snelle aanpak mogelijk. Sinds 2006 (wet vrije toegankelijkheid fysiotherapie) is directe consultatie mogelijk. Verder bieden wij de mogelijkheid om zowel onder begeleiding van een fysiotherapeut als zelfstandig te fitnessen. Wij zijn een maatschap voor Fysio- en Manuele Therapie binnen het Medisch Centrum Nieuwland” te Amersfoort. Wij zijn een moderne praktijk en hebben 5 behandelkamers en een volwaardige medisch fitness ruimte. De maatschap bestaat uit 4 maatschapsleden. Daarnaast zijn er 5 fysiotherapeuten in loondienst en een medisch secretaresse.

Door een nauwe samenwerking en korte lijnen, met o.a. de huisartsen, is een effectieve en snelle aanpak mogelijk. Sinds 2006 (wet vrije toegankelijkheid fysiotherapie) is directe consultatie mogelijk. Verder bieden wij de mogelijkheid om zowel onder begeleiding van

Kaart