zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Uitvaartverzorging >> Heel >> Begrafenisonderneming Op het Broek-Laudatio-Engelen

BEGRAFENISONDERNEMING OP HET BROEK-LAUDATIO-ENGELEN

Bedrijfsnaam

BEGRAFENISONDERNEMING OP HET BROEK-LAUDATIO-ENGELEN

Adres

Heerbaan 70/A
6097AZ HEEL

Telefoon

0475-571883

Email

info@ophetbroek-uitvaart.nl

Website

Stilstaan bij afscheid nemen, dat doen de mensen van Op het Broek Uitvaartverzorging iedere dag. Ze staan er continu bij stil wat het betekent voor families om afscheid te moeten nemen van iemand die hen dierbaar is. Met grote betrokkenheid, inzet en teamgeest, helpen ze om het afscheid mooi en waardig te laten verlopen.

Sommige medewerkers treden op de voorgrond als ze samen met de families de uitvaart regelen. Andere medewerkers blijven op de achtergrond. Voor ieder van hen is de doelstelling hetzelfde: zorgen voor de nabestaanden, zorgen dat zij met een goed gevoel kunnen terug kijken naar het afscheid en dat dit afscheid ook bijdraagt aan de verwerking van het verlies. Op het Broek Uitvaartverzorging is een begrip in Midden-Limburg met in 2003 het 100-jarig bestaan van dit familiebedrijf en dat nu al in de 4e generatie met Patrick Op het Broek als huidige directeur. Dit komt mede tot uiting op de manier hoe er gewerkt wordt binnen het bedrijf. In alle rust zal er in de thuissituatie, of in een van hun sfeervol ingerichte uitvaartcentra, 'Leudal' te Buggenum of 'Maasdal' te Heel, afspraken worden gemaakt met betrekking tot de begrafenis of crematie vanuit alle culturen of een wel of niet-kerkelijke geloofsovertuiging. Ook wordt er daarnaast voor alle uitvaartverzekeringen gewerkt. Verder wordt er advies gegeven bij het maken van drukwerk, en gedachtenisprentjes,wat overigens in eigen beheer gebeurt. Advies over de bloemenkeuze, muziek, persoonlijke speciale wensen zover deze binnen het tijdsbestek van overlijden en afscheid te realiseren zijn. Met daarbij alle ruimte voor eigen inbreng. Ook bestaat de mogelijkheid vooraf uw wensen voor een mogelijke naderende dood of in de verre toekomst vast te leggen. Stilstaan bij afscheid nemen, dat doen de mensen van Op het Broek Uitvaartverzorging iedere dag. Ze staan er continu bij stil wat het betekent voor families om afscheid te moeten nemen van iemand die hen dierbaar is. Met grote betrokkenheid, inzet en teamgeest, helpen ze om het afscheid mooi en waardig te laten verlopen.

Sommige medewerkers treden op de voorgrond als ze samen met de families de uitvaart regelen. Andere medewerkers blijven op de achtergrond. Voor ieder van hen is de doelstelling hetzelfde: zorgen voor de nabestaanden, zorgen dat zij met een goed gevoel kunnen terug kijken

Kaart