zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fysiotherapie >> Maasbracht >> Helwegen & Peters Fysio/Manuele Therapie

HELWEGEN & PETERS FYSIO/MANUELE THERAPIE

Bedrijfsnaam

HELWEGEN & PETERS FYSIO/MANUELE THERAPIE

Adres

Wilgenlaan 6
6051BP MAASBRACHT

Telefoon

0475-462266

Website

De Helwegen & Peters Groep is een centrum wat zijn oorsprong kent in de paramedische sector. Het bedrijf is gestart als praktijk voor Fysiotherapie in 1979 met een vestiging in Maasbracht en in Wessem. In 1995 is daarnaast een centrum voor medische trainingstherapie in Maasbracht geopend. In de periode van 1979 tot heden is het bedrijf gegroeid van 2 tot 26 voornamelijk hooggeschoolde medewerkers.

Deze medewerkers hebben verschillende specialisaties op het gebied van de paramedische zorg, preventie, revalidatie, reentegratie en multidisciplinaire begeleiding. Enkele van deze specialisaties zijn: Manuele therapie Kinderfysiotherapie Therapie bij oncologie patienten - Manuele lymfedrainage - Oedeemtherapie - COPD en Diabetesbegeleiding - Fitkids Running therapie. De Helwegen & Peters Groep heeft samenwerkingsvormen met zowel landelijke als regionale partners. Tevens is de Helwegen & Peters Groep lid van SFML (Stichting Fysiopraktijken Midden-Limburg) Vanaf juni 2008 is de Helwegen & Peters Groep zelfstandig HKZ gecertificeerd. Deze twee praktijken bevinden zich in Maasbracht en Wessem. Dit zijn twee praktijken waar alle specialisaties op paramedisch gebied geboden worden. De praktijken vervullen door de aanwezige specialisaties zowel een lokale als een regionale functie.

Dit zijn de verschillende vormen van therapie die bij ons te vinden zijn: Fysiotherapie Manuele therapie Kinderfysiotherapie Sportfysiotherapie McKenzie therapie Fysiotherapie bij bekkenbodemproblemen Manuele lymfedrainage/oedeem therapie Acupunctuur

Fysio-Totaal



Unieke formule Fysio-Totaal Helwegen & Peters Groep is een gerenommeerd bewegingscentrum met een jarenlange ervaring op het gebied van trainingen en medische trainingstherapie. Er wordt gewerkt volgens de unieke Fysio-Totaal formule. Een trainingsaanpak waarin fysiofitness en fitness een centrale rol innemen, maar waarin ook een groot aantal andere trainingsvormen bij elkaar zijn gebracht. Alle trainingsvormen worden vooraf gegaan door een algehele fittest. Op basis van de testresultaten wordt een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld waarin op alle mogelijke manieren rekening is gehouden met uw lichamelijke beperkingen. De Helwegen & Peters Groep is een centrum wat zijn oorsprong kent in de paramedische sector. Het bedrijf is gestart als praktijk voor Fysiotherapie in 1979 met een vestiging in Maasbracht en in Wessem. In 1995 is daarnaast een centrum voor medische trainingstherapie in Maasbracht geopend. In de periode van 1979 tot heden is het bedrijf gegroeid van 2 tot 26 voornamelijk hooggeschoolde medewerkers.

Deze medewerkers hebben verschillende specialisaties op het gebied van de paramedische zorg, preventie, revalidatie, reentegratie en multidisciplinaire begeleiding. Enkele van deze specialisaties

Kaart