zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Tandartsspecialist >> Nijmegen >> Orthodontistenpraktijk Nijmegen Dukenburg

ORTHODONTISTENPRAKTIJK NIJMEGEN DUKENBURG

Bedrijfsnaam

ORTHODONTISTENPRAKTIJK NIJMEGEN DUKENBURG

Adres

Zwanenveld 9080/K
6538SC NIJMEGEN

Telefoon

024-3440837

Website

Orthodontie Nijmegen Dukenburg is niet alleen gericht op de orthodontische behandeling van kinderen. Ook volwassen patienten worden behandeld voor gebitsregulatie. Deze behandelingen varieren van kleine correcties tot uitgebreide gecombineerde orthodontisch-kaakchirurgische behandelingen.

In de Orthodontistenpraktijk Nijmegen Dukenburg is er in de behandelruimte gekozen voor een open structuur. Naast de behandelruimte die een rustgevend en vriendelijk karakter heeft, is er ook een aparte consultkamer. Deze aparte consultruimte wordt meestal gebruikt tijdens de eerste bezoeken zodat de orthodontist alles rustig kan uitleggen voordat de behandeling gaat beginnen. Orthodontie Nijmegen Dukenburg is niet alleen gericht op de orthodontische behandeling van kinderen. Ook volwassen patienten worden behandeld voor gebitsregulatie. Deze behandelingen varieren van kleine correcties tot uitgebreide gecombineerde orthodontisch-kaakchirurgische behandelingen.

In de Orthodontistenpraktijk Nijmegen Dukenburg is er in de behandelruimte gekozen voor een open structuur. Naast de behandelruimte die een rustgevend en vriendelijk karakter heeft, is er ook een aparte consultkamer. Deze aparte consultruimte wordt meestal gebruikt tijdens de eerste bezoeken zodat de

Kaart